Welkom

Radio Sevagram is de ziekenomroep van zorginstelling Sevagram.

Wij maken radioprogramma's voor de bewoners en bezoekers van Zorginstelling Sevagram. En dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met live programma's en muziek uit 50 jaar muziekgeschiedenis bieden wij een zeer gevarieerd aanbod voor onze luisteraars.

Even een stukje geschiedenis.

In februari 1972 besloot een groep enthousiaste dj's om radio te gaan maken. Na het nodige overleg met de toenmalige directie van VKH (verpleegklinieken Heerlen) was Radio De Prullebak al snel een feit.
De jaren verstreken en in 1983 werd Radio De Prullebak omgedoopt tot Radio VKH. Met uitzendingen van de ochtend tot in de late avond, via een ingenieus schakelsysteem met tijdklokken, werd Radio VKH goed beluisterd.

Eind jaren 90 werd een computersysteem aangeschaft waardoor Radio VKH 24 uur per dag te beluisteren was. De verpleegklinieken fuseerden en veranderde in zorginstelling Sevagram.
Reden voor ons om een belangrijke naamsverandering te ondergaan. Tot de dag van vandaag is Radio Sevagram een feit.

Een gezongen en mooi klinkend jinglepakket werd aangeschaft, de studio werd verbouwd en nieuwe liveprogramma's zagen het licht.
Door de komst van internet zijn wij tegenwoordig wereledwijd te beluisteren.

Luister mee naar de beste hits uit de jaren 80 tot nu op dit themakanaal van Sevagram.

Vacature

Radio Sevagram gaat vernieuwen!
Wij willen terug naar de basis van radio Sevagram en dat houdt in dat we meer live programma's willen gaan maken.
Daarom zijn we op zoek naar jou!

Heb je altijd al een radioprogramma willen maken of de techniek willen verzorgen. Stuur dan meteen een mail via het contactformulier.
Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ervaring is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

Evt kun je het programma ook vanuit je eigen thuisstudio verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.